lørdag 10. november 2012

Cantus is calling from China :)

Hei og hopp!

Nå har dere sikkert savna litt blogging fra Cantus i det siste, og vi kan meddele at vi har landa trygt og godt i Kina, Guangzhou. Her er det over 20 grader, og vi går alle i shorts og singlet :D
Deilig!!!

Første møte i Kina var ivrige asiatere som hele tiden ville ta bilde av oss, spesielt de av oss som er høye,    lyshåret, blåøyd eller en liten søt baby. Nå er det vi som er det eksotiske innslaget blant alle andre, og rundt oss ser vi mange fine kostymer med MANGE forskjellige farger.

I går hadde vi første møte med plassen vi skulle synge, og hadde første lydprøve både i damekor-klassen og i folklore-klassen. Det er alltid et ekstra kick når man står på scena man skal opptre på, og det gir ekstra sommerfugler i magen.

I dag/fredag har vi hatt en fin start med shopping hele formiddagen. Ettermiddagen ble brukt til gjennomkjøring av programmet og øving til konserten som vi skulle ha på kvelden. 
Før konsert var det tid for middag, og middagen ble servert på en universitetskantine, så ikke den største kulinariske opplevelsen med andre ord. 

Da vi hadde spist ferdig middagen var det tid for skifting og sminking til konsert, og vi skulle alle være klar for å synge da vi gikk av bussen. Det viste seg til slutt at denne konserten vi skulle ha var rett og slett en båttur med tre av de andre korene, så vi har vel aldri vært så pyntet på en båttur før. I Kina er det ikke lett å vite forskjell på sightseeing og konsert!

Vi gleder oss til konkurransedag i morgen og håper alle krysser fingrene for oss.

Hilsen Cantusdamene som er klar for konkurranse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar