onsdag 23. februar 2011

Reisefeber

I skrivende stund er det under fem døgn til vi sitter på flyet over atlanteren. Siste øvelse er gjennomført, og vi er mer en klare for å erobre verden!

Forrige torsdag gikk startskuddet for Norwegian Voices, og vi holdt en vellykket konsert i Trondheim Frikirke. Det var nok litt nerver i forkant, men i det vi entret lokalet, ikledd flotte bunader, syngene på den nydelige brudemarsjen "Brurgrauten" senket alle skuldrene. Det var fantastisk å synge i frikirkens lokaler, og vi er godt fornøyde med egen innsats. Når vi tolker publikums reaksjoner under og etter konserten, var det mye begeistring. Vi så både latter, tårer, mange smil, og gode tilbakemeldinger. Tusen takk til alle som kom å hørte oss, det var flott å synge for dere:-)

Nå gjenstår det nesten bare å pakke kofferten. Det er litt av et styr å dra med seg 27 bunader over atlanteren, men det går nok. På tirsdagens øvelse fikk vi endelig Norwegian Voices skjortene våre også, er de ikke stilige? Vi må nok ta med oss litt mer en bare bunad og t-skjorte da værmeldingen for Minneapolis viser helt ned i -21 grader. Men det stopper ikke en syngende viking på tokt!

Blogges/Synges

For Cantus, Gunhild

3 kommentarer:

 1. Noe saa goey! Ha en utrolig god tur, jeg foelger dere her :)
  Jenny

  SvarSlett
 2. Akk, så trist for ikke å vær med:( Men dåkker får kos dåkker max uten #27, og ta vare på svigermora mi:)

  SvarSlett
 3. Hallo! dere er supre.Skulle gjerne ha opplevd dere live!!Du skriver fantastisk godt Gunhild.God tur tilbake til Norge da går det som smurt.Stor klem fra Tone på Lillehammer.

  SvarSlett