onsdag 2. mars 2011

Den lange reisen over dammen

Etter 30 timer på reise, kom vi helberget frem til Ramada Hotel Mall of America, Minneapolis, sent i går kveld. Man kan trygt si at turen fikk en noe mer hektisk start en det vi hadde planlagt...

Det hele startet mandag ettermiddag, da vi fikk hastebeskjed om at flyet fra København til Chicago var innstillt, og at vi derfor ble booket om via Oslo og Stockolm, med avgang allerede kl. 06.10.
Heldigvis har Cantuspikebarn stått opp tidlig før, og vi møttes på flybussen kl. 04.00 (!). På Værnes viser det seg at flyet til Gardermoen er innstilt på grunn av tåke i Bergen, og da begynnte vårt lille airport maraton. Mens vi ventet på at SAS skulle booke oss om til neste flight, streiket datasystemet. Til slutt sendte de
oss rett til gaten, uten boardingkort. Der var det ikke nok seter til alle, men meget serviceinnstillte SAS ansatte fikk passasjerer til å ofte sine seter til fordel for oss. Cantus skulle på tur, ingen tvil om det!!

På Gardermoen hadde vi ikke boardingkort til neste fly (som heldigvis var tre kvarter forsinket), vi måtte derfor vente ved serviceskranken til flyseslkapet. Mens vi sto der gikk plutselig strømmen i hele terminalen (!). Igjen ble vi sendt til gaten uten boardingkort, og vi kom på flyet som ble ytterligere forsinket på grunn av strømbruddet.

Landet i Stockholm 20 min, før opprinnelig flyavgang til Chicago, og vi hadde fremdeles ingen boardingkort til dette flyet....
Ble sendt til ny servicedesk, hvorpå det ble skrevet ut til alle mann. Vi løp gjennom pass kontroll og det hele, og da vi kom til gaten var den egenlig stengt. Heldigvis var crewet informert om at vi kom, men det viste seg da at vi hadde feil type billetter.... Ny servicedesk, flere telefoner, og mye om å men.
Så bestemte de seg for at det måtte være måte på hvor firkantet man skulle være, og vi slapp heldigvis ombord. Prikken over i'en ble satt da vi endelig skulle ta fatt på en 9 timer lang flytur, og det viste seg at underholdningssystemet ikke fungerte. Yeah!

Men, det viktigste var at vi kom oss avgårde. I Chicago sto all bagasjen å ventet på oss. Alle Cantuspikebarn med dirigent og følge fikk slippe inn i USA, og  selv om det var lenge å vente i Chocago gikk resten av turen som planlagt. Nå har vi alle fått en god natt søvn, og det skal bli deilige med frokost. Så venter øvelse, og konsert i kveld. Gleder oss!!!

For Cantus/Gunhild

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar