fredag 1. mai 2015

OH CANADA!Frokosten i går ble inntatt på IHOP (International House of Pancakes), før vi satte kursen fra Seattle mot grensen til Canada, og reisens siste reisemål: Vancouver.
På IHOP lærte vi at en ekte amerikansk frokost skal inneholde nok kalorier til å dekke dagsbehovet til en hardtarbeidende tømmerhogger.

Etter vel to timer i buss ankom vi Vancouver, der vi deltar på korfestivalen Tapestry International Festival of Women's choirs. Hotellet vårt ligger midt i "downtown Vancouver", og alt av butikker, restauranter og severdigheter ligger i gangavstand fra hotellet, så skal si at VISA-kortene får kjørt seg!

Da vi ankom hotellet fikk vi utdelt "goodie bags" av vertskoret Electra Women's choir, før vi fikk velkomstmiddag sammen med de to øvrige korene: Canzona Women's Ensemble (USA) og Esprit de Choeur (CAN). Kvelden ble avsluttet med felles korøving sammen med de andre korene.

I dag har vi hatt formiddagen til fri disposisjon. Vi, en gjeng på 10 cantusdamer, bestemte oss for å se oss litt rundt, og leide oss lekre rosa og blå sykler og dro på sykkeltur rundt Stanley Park. Vi ble helt forelsket i denne nydelige parken som ligger på en halvøy midt nedi sentrum av Vancouver, og vi var alle enige om at en slik park må Trondheim få seg!

En herlig dag i nydelige Vancouver! Vi gleder oss til å utforske mer av byen i dag, og ikke minst til å ha konsert i Ryerson United Church i kveld.

Me talast!
- Kristin


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar