onsdag 28. oktober 2015

Ut på Tour, igjen!

Knapt et halvt år etter at vi kom hjem fra fantastiske VuelieTour2015, legger vi ut på tur igjen. Denne gangen er det konkurransekofferten som skal pakkes. I skrivende stund sitter vi på Schiphol Airport og venter på flyet som skal ta oss med til Spania og Tolosako Abesbatza Lehiaketa(Tolosa Choral Contest). Dette er første gangen Cantus skal ut å konkurrere siden 2013, og mange av de ferskeste Cantusdamene har aldri deltatt på korkonkurranser tidligere. 

Høsten har stort sett vært preget av oppkjøring til konkurransen, og vi har vært så heldig å få inn mange dyktige folk som har hjulpet oss å komme i havn. Safari av Jan Magne Førde har vært med Cantus i mange år. Her er komponisten selv i aksjon.Med baskisk på programmet blir det en del pugging av tekst og uttale. 
Mogens Dahl er en gammel kjenning av koret, og kommer ofte innom før vi drar på turne og konkurranser. En introduksjon til Timani med Mai-Britt Wagnild og Marthe Aune.Det er også viktig å la sangstemmen hvile. Da vi var i Rindal tidligere i høst fikk vi muligheten til å prøve oss i klatreveggen sammen med Trollheimen Klivarlag. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar