fredag 25. oktober 2013

Bare resten igjen...

Da er dagen over og vi er tilbake på hotellet etter endt konkurransedag.

Tiden i Barcelona gikk fort unna - vi fikk noen utfordringer med å finne skifterom, men som de sporty damene vi er tok vi det på strak arm. Det er liksom ikke Cantustur uten litt trøbbel av et eller annet slag! Alle 29 var heldigvis ferdigskiftet i tide, og vi rakk alle de nødvendige forberedelsene og oppvarming før vi gikk inn til sakral klasse. Etter de 15 minuttene i ilden hadde vi en times pause, før vi møttes igjen til ny forberedelse og damekorklassen. Da vi var ferdige, fikk vi muligheten til å sette oss bakerst i kirken og høre de to siste damekorene i klassen. Damene i Caldera deltok også her, og de var flotte å se og høre.

Vi sitter igjen med en god følelse nå etterpå - ikke minst er det deilig å ha gjennomført det vi kom hit for å gjøre. Nå kan vi senke skuldrene og slappe av, og så blir det veldig spennende å se hvordan resultatene blir. Det får vi først vite i morgen kveld...

En stor takk til alle dere som heier på oss, både hjemme og her i Spania. Vi er nemlig så heldige å ha med oss en fantastisk heiagjeng bestående av både foreldre, kjærester, ektemenn og barn; og det er så godt med støtten vi alle sammen får derfra. Det hjelper på motivasjonen og sangopplevelsen å se noen veldig blide ansikter og norske flagg i salen :)

God natt fra Calella!

Cantus / ia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar