tirsdag 22. oktober 2013

Klare for take-off

I morgen reiser vi...!

Søndag hadde vi "generalprøve-konsert" sammen med Hauka mannskor, som også skal ut og konkurrere i høst. Det ble en fin stund i Melhus kirke, og det var godt å få kjørt gjennom programmet vårt for et særdeles hyggelig publikum. Vi håper konkurransedommerne er like stas å synge for!

I går kveld hadde vi aller siste øvelse før avreise. De tre timene vi hadde til rådighet ble brukt til å øve på de tingene som kanskje ikke gikk helt etter planen på søndagens konsert, og til å gjennomgå ganske mye praktisk informasjon. Det er nemlig ikke bare, bare å skulle reise på tur med 30 korsangere pluss noen kjærester og småbarn...

Men nå skal det meste være på plass. I morgen møtes vi klokken 05.00 på Værnes, klare for en lang reisedag og et spennende opphold i Calella! Vi i Cantus gleder oss alltid til å reise på tur sammen, og denne gangen er intet unntak. Vi er klare for å vandre rundt på flyplasser med de gule sekkene våre, stress-skifte før konserter, varme opp i bittesmå rom "der ingen skulle tru man kunne stable inn et kor", le masse sammen, treffe igjen reiseleder Rolf - og ikke minst synge konkurranse. Det er tre dager igjen til selve konkurransedagen, og sommerfuglene har begynt å melde sin ankomst. Cantus er klare!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar