torsdag 23. april 2015

Endelig er Vuelie Tour 2015 i gang!

Etter nesten et døgn på reise var det utrolig godt å ha kommet seg på hotellet i Decorah og å endelig ligge i en myk og god amerikansk queen size bed. Marie Aurora og jeg bestemte oss for å legge oss litt over kl. åtte i går kveld amerikansk tid. Det har ikke skjedd før, og jeg er litt stolt! Vår kjære reiseleder, Rolf, har fortalt oss mye spennende om området, blant annet at veiskuldrene i området er dobbelt så brede som hjemme for at Amish-folket skal ha plass til hest og kjerre.
Nå har vi hatt workshop sammen med to andre kor på Luther College og det var kult å høre deres tolkning av Even When He Is Silent. Kim André Arnesen og Ola Gjeilo er godt likte komponister i dette området, og det er ekstra stas at Henning Sommerro har vært Arnesens musikklærer. 

 Nå er det bare å stryke bunadsskjorta, børste håret og ha på seg rød leppestift, for snart er vi klare for konsert i First Lutheran Church. Tydeligvis går ryktet om konsert i kveld, siden alle vi har pratet med i byen vet hvem vi er og har planer om å komme på konsert. Det er stas!!
 Vi høres!

 -Line
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar