mandag 27. april 2015

Veien så langt!

Her i USA går det raskt i svingene og tid har blitt et litt flyktig begrep :) Det har vært noen fantastiske dager i Iowa, Wisconsin og Minnesota - hva er vel da bedre enn litt mimring?

Dag 2: Decorah, Iowa (Torsdag 23.april)


 Vi tilbragte ettermiddagen i koselige downtown Decorah, hvor den norske innflytelsen var,bokstavelig talt, smurt på gatehjørnene


.

Etterpå ble det konsert i 1st Lutheran Church.

Dag 3: Stoughton, Wisconsin (Fredag 24.april)

Turen gikk videre allerede 07.30 neste morgen, denne gangen for å ha workshop og konsert på Stoughton High School. Her fikk vi teste "Vuelie" sammen med et amerikansk kor for første gang, hele 120 stykker til sammen!


Når man bor i bunad store deler av døgnet må det litt fiksing til backstage! Vi fikk også fantastisk oppvartning av de lokale "Sons of Norway" underveis, alt fra krumkaker til det som kanskje var de beste kjøttkakene vi noen gang har smakt!


Fornøyde Cantusjenter + storveis representasjon av norske high schoolstudenter etter overstått konsert!

Dag 4: Appleton, Wisconsin (Lørdag 25.april)

Det blir lite med hviling på laurbærene når man er med i Cantus, i dag var det Lawrence University som stod for tur. Vi øvde "Eatnamen Vuelie" sammen med to amerikanske kor; Cantala og Bel Canto - og norskkunnskapene til de to korene var det intet å utsette på!





Dag 5: Minneapolis, Minnesota (Søndag 26.april)

I dag ble vi tatt varmt i mot hos Den Norske Mindekirken, hvor vi etter gudstjenesten fikk servert kirkekaffe og spesiallagde kaker !



Med stappfull kirke var det en kjempestor opplevelse for oss, kanskje litt ekstra også fordi mange av oss hadde amerikansk slekt og venner som kom for å høre på. 







I morgen klokken 05.00 setter vi nesen (og stemmebåndene) mot Seattle :)

- Lene

                  www.cantus.no


1 kommentar:

  1. Takk for en fabelaktig opplevelse! Trivelige folk og musikk uten like! Lykke til videre!

    SvarSlett