fredag 11. mars 2011

ACDA, del 2

Nå er bunaden pakket ned for denne gang, og vi har gått over målstreken i USA turneen vår. Selv om det ikke er en konkurranse vi har deltatt i, så går nok alle Cantuspikebarna til sengs med følelsen av å ha vunnet gull i kveld. Vi flesket til med en skikkelig festforestilling i Auditorium Theatre, og det ble full klaff!!

Det flakset rimelig store sommerfugler i magen før vi skulle entre den enorme scenen, og det ble ikke svå veldig mye bedre når konfransieren dro til med å introdusere oss som "30 profesjonelle sangerer fra Norge"... Men, proffe som vi er, ble skuldrene senket når vi alle var på plass og vi koste oss virkelig i dag. Stående aplaus, masse flotte tilbakemeldinger, og mange inntrykk. En fantastisk dag med andre ord:-)

I morgen har vi en liten oppdreden for Norsk Korsenter ved deres stand i utstillerområder, og ellers kan man bruke dagen til det man vil. Vi gleder oss veldig til avslutningsmiddag i morgen kveld, før vi vender nesa hjemover på lørdagskvelden kveld. Før de som lurer, vi skal etter planen lande på Værnes 17.15 på søndag.

Takk for nå/Gunhild

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar