søndag 6. mars 2011

Dag 3 + 4, Duluth

Nå er vi tilbake på hotellet ved Mall of America etter en særdeles vellykket tur til Duluth, Minnesota. Vi dro som tidligere nevnt oppover med buss i går (fredag). Vel fremme ble vi tatt i mot av foreningen "Sons of Norway" i deres koselige lokale "Norway Hall". Mens vi tidligere på turen har holdt konserter i kirker, var dette et lokale som minner om et godt gammeldags samfunnshus. En utrolig hyggelig gjeng med norsk-amerikanere serverte oss nydelig mat og kaker, og etter dette danset vi både jenka og polka til Øystein's fantastiske tubaspill. Allerede før konsertstart var stemningen ble svært god:-)

Og for en konsert det ble! Lokalet var fylt til randen av forventningsfulle publikummere, som vi etterhvert fikk en utrolig god kontakt med. Det var herlig å gå av scenen til trampeklapp og jubel.Vi ble innlosjert hjemme hos foreningens medlemmer, og samtlige ble tatt i mot som dronninger. De hadde blant annet fått instruksjoner i hvordan man skal servere frokost til nordmenn, og dersom noen av dere lesere ikke har dette klart for seg så skal jeg legge ut oppskriften snart.


Vi er utrolig takknemlige for at vi fikk oppleve den gode stemningen i Norway Hall, og hjemme hos "vertskapet". Tusen takk til "Sons of Norway Duluth", og ikke minst til Arna Rennan som var primus motor både i forkant og underveis i arrangementet!

For Cantus/Gunhild

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar