onsdag 9. mars 2011

La Crosse - Chicago

Da er det kanskje på tide med en liten oppdatering fra det store Amerikalandet. Vi har nå kommet oss helt til Chicago, og er innlosjert på Travelodge Hotel midt i sentrum av storbyen. Vi ble forberedt på at dette hotellet hadde en svært enkel standard, men det virker som de fleste er positivt overrasket. Selv er jeg innlosjert på et digert rom, men utsikt til Sears tower. Vi ligger bare et steinkast unna konsertsalene og lokalene der den store ACDA konferansen er i ferd med å begynne.

Mandag kveld holdt vi konsert i North Persbyterian Church i La Crosse. Dette var en hyggelig liten moderne kirke, men illrøde teppegulv! Her kom det også mye folk, selv om det var varslet snøstorm og arrangørene var litt bekymret for oppmøtet. Cantus gjorde en god opptreden, og det var et kjempetrivelig publikum også her. Kvelden ble avsluttet i hotellets bassengområde. Deilig!

Tirsdag morgen satte vi kursen mot Chicago, og på veien besøkte vi Amish folket. Jeg tror alle er enige i at det var en helt utrolig opplevelse. Amish er en kultur som er så langt i fra vår hverdag som det overhode er mulig å komme. De lever et liv uten teknologi, og det viktigste i livet er å få barn og gå i kirken. De kjører ikke bil, men hest og kjerre. Vi stoppet på en gård, og ved et bakeri. På gården hadde de utsalg av diverse flott håndtverk, og alle kjøpte handlet med seg helt spesielle suvenirer. Her var det damene som styrte butikken, men de var ikke så veldig pratsomme. På gården møtte vi på noen mannfolk, og de var litt mer interessert i å slå av en prat. Kjempeartig å få et lite innblikk i en helt annen verden, og kontrasten var ganske enorm da vi ankom metropolen Chicago få timer senere.

I dag har vi fri på formiddagen. Det er desverre overskyet, og ikke ideelle forhold for sightseeing i de enorme skyskraperne. Håper på bedre vær senere i uka. I ettermiddag er det øvelse i Den Norske Minnekirken her, før lydprøver i konsertlokalene hvor det braker løs i morgen tidlig.

Det er en enorm konferanse vi skal delta i, og det blir stort å stå på scenen i morgen. Disse opptredenene blir også filmet, men denne gangen er vi heldigvis litt bedre forberedt på det.... Kommer med oppdatering på hvordan det gikk etter konsertene.

For Cantus/Gunhild

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar